Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υδρο γεννήτρια τουρμπίνας Kaplan >
Προσαρμοσμένο χρώμα από ανοξείδωτο χάλυβα Γεννήτρια τουρμπίνης με νερό 5-30m Κατηγορία 220-11000V

Προσαρμοσμένο χρώμα από ανοξείδωτο χάλυβα Γεννήτρια τουρμπίνης με νερό 5-30m Κατηγορία 220-11000V

Place of Origin:

DeYang,SiChuan,China

Μάρκα:

DSSD

Πιστοποίηση:

ISO,TVS,CE

Model Number:

kaplan turbine generator

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Runner Material:
Stainless Steel
lifespan:
30-60years
warranty period:
1year
Color:
Customized
Generator Voltage:
220-11000V
Power Factor:
0.8-0.9
Rated Voltage:
220-11000V
Rated Head:
5-30m
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Minimum Order Quantity
1
Τιμή
30000-5000000
Packaging Details
Wooden box
Delivery Time
1-3months
Payment Terms
T/T, L/C
Supply Ability
500sets
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η Kaplan Hydro Turbine Generator διαθέτει συγχρονισμένη γεννήτρια με μόνιμο μαγνήτη, η οποία παρέχει εξαιρετική απόδοση και απόδοση.Αυτός ο τύπος γεννήτριας είναι γνωστός για την ικανότητά του να μετατρέπει μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια με ελάχιστες απώλειες, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα.

Επιπλέον, ο δρόμος του Kaplan Hydro Turbine Generator είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, καθιστώντας τον ανθεκτικό και ανθεκτικό στη διάβρωση.Αυτό εξασφαλίζει ότι το προϊόν μπορεί να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα και να λειτουργεί αποτελεσματικά για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Συνολικά, η Kaplan Hydro Turbine Generator είναι μια ανεμογεννήτρια υψηλής απόδοσης που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και αξιοπιστία.Η συγχρονισμένη γεννήτρια με μόνιμο μαγνήτη και ο δρομέας από ανοξείδωτο χάλυβα την καθιστούν ιδανική επιλογή για έργα παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας.


Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Kaplan Hydro Turbine Generator
  • Η τάση του γεννήτρου: 220-11000V
  • Ονομαστική κεφαλή: 5-30m
  • Διάμετρος δρομέα: 0,6-2m
  • Εποχή εγγύησης: 1 έτος
  • Υλικό διαδρόμου: ανοξείδωτο χάλυβα

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος: Γεννήτρια υδροτουρμπίνων Kaplan
Τύπος γεννήτριας: Συγχρονισμένος γεννήτης με μόνιμο μαγνήτη
Καθορισμένη ταχύτητα: 100-1500 r/min
Καθορισμένη κεφαλή: 5-30 μέτρα
Συντελεστής ισχύος: 0.8-0.9
Διάμετρος διαδρόμου: 0.6-2m
Η τάση γεννήτριας: 220-11000V
Υλικό τρέχοντος: Ατσάλι ατσάλι
Χρώμα: Προσαρμοσμένο
Δύναμη γεννήτριας: 100-20MW

Αυτή η γεννήτρια τουρμπίνων που λειτουργεί με νερό είναι μια υψηλής απόδοσης και αξιόπιστη λύση για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από πηγές ρεύματος.


Εφαρμογές:

Η Kaplan Hydro Turbine Generator χρησιμοποιείται συνήθως σε υδροηλεκτρικά εργοστάσια.Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε ποτάμια, ρυάκια, και άλλα κανάλια νερού.

Η συσκευασία του Kaplan Hydro Turbine Generator γίνεται σε ένα ξύλινο κουτί για να εξασφαλιστεί η ασφαλή παράδοση.Οι όροι πληρωμής για αυτό το προϊόν είναι T/T και L/CΗ ικανότητα προμήθειας αυτού του προϊόντος είναι 500 σετ.

Ο τύπος γεννήτριας του Kaplan Hydro Turbine Generator είναι ένας μόνιμος μαγνήτης συγχρονιστής γεννήτριας.Η ισχύς παραγωγής αυτού του προϊόντος κυμαίνεται από 100-20MWΈχει διάμετρο ρεύματος 0,6-2 m, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα στη μετατροπή νερού σε ηλεκτρική ενέργεια.

Η Kaplan Hydro Turbine Generator έχει μακρά διάρκεια ζωής 30-60 ετών.Είναι μια ιδανική λύση για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Οι περιπτώσεις εφαρμογής του προϊόντος και τα σενάρια για την Kaplan Hydro Turbine Generator είναι πολλά.Το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για περιοχές με άφθονα υδάτινα πόρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε απομακρυσμένες περιοχέςΜπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανίες όπως οι εξόρυξεις, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και η γεωργία για την παροχή αξιόπιστων ενεργειακών λύσεων.


Προσαρμογή:

Η DSSD προσφέρει υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων για την Kaplan Hydro Turbine Generator για να καλύψει τις ειδικές σας ανάγκες.

Η υψηλής απόδοσης τουρμπίνα γεννήτρια μας έρχεται με τον αριθμό μοντέλου Kaplan τουρμπίνα γεννήτρια και κατασκευάζεται στο DeYang, SiChuan, Κίνα.και CE και έχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1Η τιμή κυμαίνεται από 30000-5000000 και συσκευάζεται σε ξύλινο κουτί για ασφαλή μεταφορά.

Ο χρόνος παράδοσης συνήθως διαρκεί 1-3 μήνες, και αποδεχόμαστε τους όρους πληρωμής του T / T και L / C. Έχουμε μια ικανότητα εφοδιασμού 500 σετ και προσφέρουν επιλογές προσαρμογής για διάμετρο δρομέα, τάση γεννήτρια,ονομαστική ταχύτητα, χρώμα και ονομαστική τάση.

Επιλέξτε DSSD για τις εξατομικευμένες ανάγκες Kaplan Hydro Turbine Generator και βιώστε τη δέσμευσή μας για ποιότητα και αποτελεσματικότητα.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η τεχνική υποστήριξη και οι υπηρεσίες για τα προϊόντα Kaplan Hydro Turbine Generator περιλαμβάνουν:

- Βοήθεια στην εγκατάσταση και την έναρξη λειτουργίας του συστήματος γεννήτριας τουρμπίνας.

- Εξάλειψη προβλημάτων και διάγνωση τυχόν τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

- Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για τη διασφάλιση βέλτιστων επιδόσεων και μακροζωίας του συστήματος.

- Αναβαθμίσεις και αναβαθμίσεις για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της λειτουργικότητας της γεννήτριας τουρμπίνας.

- Τεχνική κατάρτιση και υποστήριξη του χειριστή και του προσωπικού συντήρησης.


Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γεννήτρια τουρμπίνας νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 waterturbinegenerator.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.